torsdag 23 april 2009

Torsdag.

Ska väl börja med och berätta om gårdagen, jag och Marcus städa ju som tokar, och är fortfarande inte klara *suck* men det kommer bli väldigt fint sen :)
Vi har pratat lite om vad vi ska ha för tavlor i vardagsrummet, så nu har vi kommit på att vi ska ha pinuppor! Så idag ska vi börja måla upp dom hade vi tänkt, men samtidigt är det så himla fint väder. . . lite kluven blir man. Men först ska vi på promenad :)
Det är så kul att ha stegräknare, man ska gå 10 000 steg varje dag! Vi gick faktiskt ganska mycket igår så vi kom till slut upp i det, och det känns skönt att veta hur mycket man går på 1 dag. Alldeles strax så ska jag och Marcus plocka upp Elin så ska vi gå runt industriområdet är det tänkt, skönt att komma ut i det fina vårvädret. Marica och Håkan är på väg upp till Sälen, hoppas verkligen att dom får kul :)
Sa hej då till dom innan dom åkte, kommer bli lite tomt utan dom nu, men vi kommer ju i och för sig att måla mycket så då går ju tiden ändå :)
Sen kommer troligtvis Jonas i helgen också, så då blir det sälert att hitta på något :)

Igår så hade lite mys jag, Marcus, Marica, Håkan och Elin, det var tänkt att vi egentligen skulle ut på flamman, men blev så sent så vi satt hemma och drack och spela lite kort istället, och det var mysigt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar