söndag 19 april 2009

Snygg vid 20.


Här är bästa tipsen för att förvalta en sund kropp och ett vackert yttre.
Är du i 20-års åldern? Grattis! Nu är hud, hår och kropp i bästa formen någonsin. Här är Glamours bästa skönhetsknep för unga kvinnor.

Huden I den här åldern är huden som mest återfuktad och spänstig. Naturligt kollagen och elastin gör hyn fast och ger en naturlig lyster. Det enda bekymret kan vara finnar som envist kommer tillbaka, trots att tonåren ligger bakom dig.


Drabbas du av dessa ovälkomna besökare bör du se över dina produkter och vara extra noga med din rengöring. Punktbehandla gärna problemområdet med produkter som innehåller salecylsyra.

Håret
Även håret upplever sina glansdagar, i dubbel bemärkelse. Det kan du tacka den hormonboost du fick som tonåring för. Men tvätta inte för ofta, två till tre gånger i veckan räcker och skydda håret från värmebehandlingar med bra produkter, tipsar Glamour.

Kroppen
Också ämnesomsättningen är på topp just nu. Men regelbundna och nyttiga måltider är viktigt även i det här skedet i livet. Kanske extra viktigt till och med, om du är i en period med mycket festande och lite sömn. Undersökningar visar att 20-åringar äter fyra gånger mer snabbmat än äldre kvinnor, så se över dina matvanor.

Bra mat, träning och solskyddsfaktor är rätta basen för dig som vill fortsätta vara lika snygg som 30-åring.

Källa SalongK.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar