tisdag 31 mars 2009

Threading.


Kom att tänka på häromdan, jag kollade runt lite på olika sidor om att plocka ögonbryna. Jag var inte riktigt nöjd med formen på dom så skulle kolla runt lite efter tips. Och efter att jag hade kollat runt lite hamna jag på ett forum, och där diskuterades mycket om att plocka oönskad hårväxt med tråd. Jag stannade upp och tänkte "Va? Tråd? Herregud det måste vara fel!" men så fortsatte jag att läsa och det var jätte många som hade testat på det och tyckte att det var hur bra som helst. Tänkte att det måste jag ju bara testa! Men det fanns ingen som visste hur man gjorde så jag gick in på youtube och hitta jättemycket om just detta. Blev helt fascinerad av denna metod. Allt man behövde var en helt vanlig sytråd!

Så jag testa, och det var skitbra! Sprang till Marcus och han fatta inte vad jag höll på med, jag hoppa som ett barn på julafton :D
Det var ju så himla fräckt, och det blev jättefint! Tyckte inte alls att det gjorde ont, och det gick så mycket fortare än att använda pincett.

Ringde till Marica och berätta om Threading som metoden heter, jag var ju helt extas och tänkte att nu kan jag för en gångs skull berätta om något "nytt" och sen så säger hon "Ja, men det har ju funnits jättelänge! Jag har testat men jag tyckte det gjorde jätteont". Så det gick ju inte så bra för mig :D hehe men det är väl så, jag är alltid efter :D

Men jag rekommenderar verkligen denna metod, jag tycker att det var smärtfritt och det gick snabbt. Syrran tyckte i och för sig att det gjorde jätteont, så det är väl olika från person till person.

Äntligen!

Vaknade för ett tag sen och är fortfarande hur trött som helst, men vill inte ligga hela dagen.
Marcus och Elin sover fortfarande, sömntutor ;D

Så nu sitter jag med en kopp te och kollar på "Okänd Diagnos" på Tv 4 Fakta, tycker det finns så mycket bra på den kanalen :)

Hade tänkt att jag ska ut och gå långt idag, och äntligen är det sol ute, och varmt!! Nu börjar det kännas som vår, ser hur snön håller på att smälta. Nu får det inte komma mer snö!

Och nu kom Elin upp :D hehe
bara Marcus kvar ;)

Ska jobba natt idag, ska bli härligt faktiskt. Mycket pengar ;)



Nu ska jag språka lite med Elin en stund så ha det så bra så länge :)

Måndag.


Idag har vi rensat lite bland all skit vi har :P
Sen har jag varit riktigt duktig, har både bakat bröd och lite småkakor :)

Evve, Robert och Elin kom förbi vid 23 tiden och kolla på Bolt, den var lite smårolig :) Fick flera skrattattacker ! Hade inte hört så bra om den, och förvänta mig att den skulle vara värdelös, men blev ju lite glatt överraskad :) Har rökt lite vattenpipa också, honungssmak :)

Elin ska sova här i natt så vi ska dricka lite te och se på Brottsplats USA, sen blir det duschen innan sängen ;) Grrrrr


Natti natti ;)

måndag 30 mars 2009

Grapefrukt för kärlen.


Grapefrukt är en bra start på dagen.

Den sänker kolesterolnivån mer dramatiskt

än något annat du kan äta och

dessutom renar den blodkärlen.

Du minskar därmed risken för kärlkramp,

slaganfall och hjärtinfarkt.

Ut och gå.



Gick upp nu! Inte bra! Först så vaknade jag faktiskt vid 7 och var rätt så pigg, men självklart så somnade jag om, och nu har jag lite smått ångest.
Ska ringa och avboka ridningen alldeles strax, men först ska jag ut och gå med Chicko.

Godmorgon så länge!

söndag 29 mars 2009

Söndag kväll.


Nu har vi städat hela lägenheten! Så skönt när man ser att det blir rent och fräscht, håller på att rensa bort billigt smink och parfymer. Så nu ska jag bara ha bra smink hade jag tänkt, man märker ju att det är verkligen skillnad på billigt och dyrt. Så nu kommer man både se bra ut och lukta gott längre :)

Nu ska vi mysa lite framför tv:n med lite popcorn och te, ska kolla på lite vänner. Älskar den serien!

Så ha det så bra alla bloggare!

Söndag.


Idag har jag jobbat, och allt gick bra. Kom hem vid halv fyra så då var vi ut med hundarna och vänta på Fia och Sofie som skulle hämta Fiffi.

Efter att dom hade hämtat henne så åkte jag och Marica till Lotta som har Partylite och hämta lite saker som jag hade beställt bland annat en otroligt fin lampa! Är så himla nöjd med den, håller på att tända lite ljus i den just nu. Det luktar så himla gott! Honungsmelon är det som jag har tänt, luktar så himla fräscht!

Ska dricka lite te med Marcus nu, sen blir det att städa lite :)

Örtte mot halsbränna.



Örtte av kamomill eller pepparmynta hjälper.

En klunk mjölk kan lindra för stunden.

lördag 28 mars 2009

Lördag.


Idag har det varit en väldigt lugn dag, Elin och Jonas kom förbi för att kolla på hockey.
Sen så åkte jag, Marcus, Elin, Jonas, Marica och Håkan till andra sidan älven och åt på Mockfjärds Restaurang och Pizzeria. Beställde Adana kebab till mig, den var riktigt god och stark var den, precis som jag vill ha det ;)

Sen var det dags att släcka lyset, man måste ju bidra lite till projektet :) Så vi släckte och gick över till Håkan och Marica och kollade på Robinsson, bättre att titta på en tv istället för två stycken ;)
Tyckte för övrigt att Christian skulle åkt, han verkade vara så dryg men det får man väl se i de kommande avsnitten. Han kanske inte alls är så som han verkar.

Sen tjöta vi mest och titta lite på tv. Micke kom förbi senare också, efter en stund så gick jag och Marcus hem och släppte ut hundarna, har ställt om klockan nu så att jag inte kommer försent till jobbet imorgon, börjar klockan 7.
Sist det var att man skulle flytta fram klockan så glömde jag helt bort det och kom försent, inte lyckat direkt. Men sånt händer ibland :)

Så nu är det dags att krypa till kojs så att jag orkar upp imorgon!
Sov så gott och ha en fortsatt bra lördag!

Bakis.

Vaknade typ för en timme sedan, lite smått bakis. Var på fest igår, Emma och Evve hade 20 års fest. Jag måste haft kul för jag kommer inte ihåg något ;)
Har lite luckor när man försöker tänka på igår, hmm inte lätt :)
Det kommer nog flera flashback sen skulle jag tro :P

Det första jag tänkte på när jag vakna va "Blåbärsmuffins", kunde inte släppa den tanken så jag ställde mig och baka lite muffins, tur att jag hade allt hemma , hade inte orkat gå till affären!
Så nu är dom nog snart klara, så nu ska jag vänta på Marcus som är ut med hundarna så att vi kan hugga oss in på muffinsarna *mums*

Har satt på te så lär nog gå och se till det.
Ha det så bra så länge, skriver lite senare om jag kommer på något kul som hände igår ;)

fredag 27 mars 2009

Citronmeliss.


Har en lugnande verkan på kroppen på längre sikt,

men också en bakteriehämmande effekt.

Som kommer direkt.

Smula ner några torkade el. färska

citronmelissblad i hett vatten.

Låt dra och drick 2-3 ggr/dagl. Vid behov.

Hjärtstärkande, mot melankoli, kramplösande,

Dämpar nervösa besvär,

gynnande effekt vid sömnproblem, huvudvärk, migrän.

Remiss.


Så nu har man kommit hem från Djurås, fick en remiss till en plastikkirurg. Så nu får man vänta några veckor innan man får besked när man får komma dit. Lite nervöst är det men så är det väl alltid, nu ska jag dricka lite te och tjata lite med Marcus sen ut med vovvarna. Återkommer senare ;)

torsdag 26 mars 2009

Fika, Hockey, Hund och Storbesök.


Idag så har det varit fullt upp! Först var mamma här och fika, sen kom Sofie och Fia och lämna Fiffi. Dom skulle till Stockholm och festa hela helgen, hoppas att dom får det roligt :)
Så nu ska jag vara hundvakt tills dom kommer hem igen, och det är jag gärna! Chicko blir så glad när han har någon som han kan busa lite med :)

Sen kom Elin och då fika vi lite och spela Svarta Maja. Marcus och Elin drack lite öl när vi kolla på hockey i väntan på att Jonas skulle komma från Skövde, storbesök :) Han kom och hann kolla på tredje perioden, kollade klart på den sen kom Marica och Evve och vi pratade lite om maskeraden som är imorgon, längtar dit! Ska bli grymt kul!

Sen gick dom och då kollade vi på Gordons Kitchen Nightmares, tävlade om vilken reklam som kom i pauserna, jag och Elin vann stort :P hehe

Så nu är det snart dags att lägga sig ska ta en kopp te och kolla på Scrubs sen blir det duschen därefter sängen och kolla på Bolt innan man slummrar in. Ska upp tidigt imorgon till vårdcentralen och undersöka mitt öra. Och när man ändå är i Djurås så blir det systemet :P

Så natti natti så länge !

Få honom att smälta....


Förförarknep… ”Det är galet sexigt när en tjej verkligen hånglar upp mig, liksom djuriskt. Som att hon inte kan få nog och bara vill slita av mig kläderna. Jag kan bli alldeles paff bara för att hon vill ha mig så mycket. Det är både smickrande och som sagt, jävligt sexigt.” – Erik, 29

Förspel… ”Det är skönt när hon först runkar av mig mjukt, och sedan fortsätter med lite tuffare tag. Samtidigt kan hon kupa handen kring min pung. Den kombinationen är oslagbar!” – Paul, 31

Oralsex…
”Jag blir kåt när min tjej är kåt, och därför gillar jag 69:an bäst. Då kan vi slicka och kyssa varandra samtidigt eller turas om att göra det. Sen är det enkelt att bara vrida på huvudet lite och då kunna se den andre.” – John, 26

Ställning… ”Jag gillar missionären med en kudde under hennes rumpa, eftersom den gör att jag kan komma in i henne riktigt djupt. Om hon dessutom höjer benen högt upp i luften samtidigt, då kan jag komma hur lätt som helst.” – Jonas, 35

När han kommer…
”Jag gillar när hon klämmer åt sina ben runt mig och spänner till runt min, eh…ja du vet. Det blir en så intensiv känsla som gör att jag bara inte kan hålla mig från att komma. Bäst är om hon samtidigt kan komma åt att smeka sig själv. Jag älskar att se henne njuta och det samtidigt som det är så skönt för mig gör det hela tusen gånger bättre.” – Christoffer, 27

Efter sex… ”Efter att vi är klara vill jag bara ligga tyst och kramas. Helst av allt vill jag inte att vi ska säga något utan typ bara lyssna på Jeff Buckley eller något. Töntigt, jag vet. Men det är grymt mysigt.” – Johan, 25

Källa http://www.cosmopolitan.se/karlek/sex/2009/02/05/fa-honom-att-smalta

Få vitare tänder.


  • Rent salt att borsta med, inte för ofta då emaljen kan repas! ca 1-2 ggr/veckan.
  • Vill man ha vita tänder kan man borsta med bikarbonat - vanligt bakpulver.
  • Har man problem med tandsten kan man borsta tänderna med Aloes Veras tandcreme. Då blir tandstenen ett minne blott.
  • Gnugga skalet av apelsin mot tänderna, alltså inte yttersidan av skalet, utan innersidan , för vitare tänder.
  • Bakpulver och blandar med mosad jordgubbe på tänderna och gnuggar.


Hitta lite tips på hur man kan få vitare tänder, har inte testat någon av dessa så kan inte säga om det funkar men ska nog testa sen för skojs skull :)

Godmorgon.

Blev sent igår kväll för mig. Evve, Robert och Elin kom förbi vid 23 tiden och vi kikade på en film "Valkyria", tyckte den var ganska seg och man visste ju hur det skulle sluta. Men den var värd att se ändå. Skönt att det fanns några bra tyskar, men nu ska jag ta och slänga i mig lite frukost.

See ya !!

onsdag 25 mars 2009

Grönt te.


Det gröna teet har fått mycket uppmärksamhet i media tack vare flertalet forskningsrapporter som har påvisat dess positiva hälsoeffekter. Tillverkningssättet gör att tebladen bibehåller mycket av dess nyttiga ämnen som naturligt förekommer i bladen. Därför innehåller grönt te rikliga mängder nyttiga antioxidanter och en mindre mängd vitaminer och mineraler.

Kinesiskt och japanskt grönt te

Grönt te kan framställas enligt den kinesiska metoden, vilket innebär att bladen rostas i pannor över eld för att undvika att oxidationen sätter igång. Kinesiskt te får därför en orange färg, men själva tebladen behåller sin gröna färg.

Det finns också en japansk metod att hetta upp tebladen. Bladen hålls under vattenånga direkt efter att de plockats för att inaktivera de ensymer som annars sätter igång oxideringsprocessen. blir Japanskt grönt te gulgrönt i färgen.

Kan förebygga sjukdomar

För länge sedan användes grönt te som ett läkemedel, men numera dricks det mest för att det är en god dryck. Det är sannolikt att grönt te kan bidra till att förebygga många sjukdomar som är vanliga i västvärlden.

Allvarliga sjukdomar som cancer och problem med hjärta och kärl är mindre förekommande i Asien där det dricks mycket grönt te, men samtidigt är deras övriga matvanor ofta är bättre än här i väst. De äter till exempel också mycket fisk som innehåller omega-3, vilket också bidrar till att skydda mot dessa sjukdomar.

I grönt te finns en stor mängd polyfenoler som är antioxiderande ämnen. Dessa tros kunna skydda kroppens celler och DNA mot de fria radikaler som kan orsaka cellskador, celldöd, åldrande och åldersrelaterade sjukdomar.

Den typ av polyfenol som det finns mest av i grönt te är katechinerna. En av dessa katechiner heter EGCG och den verkar vara extra effektiv mot cancer. EGCG tycks kunna oskadliggöra och döda cancerceller genom att förhindra att nya blodkärl bildas, som cancercellerna behöver för att kunna växa.

Det är framför allt i laboratorium och djurtester som grönt te har givit positiva resultat mot cancer. Det finns även undersökningar med människor som visat på lovande resultat, men man bör veta att det också finns studier som inte har kunnat påvisa några positiva effekter.

Lev längre med grönt te

Grönt te kan förlänga livet, i alla fall om man är från Japan. I en befolkningsstudie deltog över 40.000 vuxna japaner och de följdes under en elvaårsperiod (1995-2005). När forskarna tittade på specifika dödsorsaker gjordes det dock endast under sju år (1995-2001).

Man undersökte om konsumtion av grönt te skulle kunna ha något samband med dödlig cancer, hjärt-kärlsjukdom och en mängd andra dödsorsaker. I studien fann forskarna faktiskt ett samband mellan konsumtion av grönt te och tidig död.

En regelbunden konsumtion av grönt te, minst en till två koppar per dag, visade på en minskad risk för tidig död när man tittade på alla orsaker. Effekten var som störst när man endast tittade på hjärt-kärlsjukdomar, kvinnor och hög tekonsumtion.

Kvinnor som drack mycket te, fem koppar eller mer per dag, hade en minskad risk på 23 procent att dö för tidigt, jämfört med de som drack mindre en en kopp per dag; alla dödsorsaker inräknade. Motsvarande siffra för männen var en minskad risk på 12 procent.

När man isolerade siffrorna och bara tittade på hjärt- och kärlsjukdom så innebar det en minskad risk på 31 procent för kvinnorna och 22 procent för männen. Men när det gäller cancer så hittades inga belägg för att grönt te skulle ha någon skyddande effekt.

Andra egenskaper

Grönt te är också något som förekommer hudkrämer och andra hudvårdsprodukter. Tebladen är nämligen mycket motståndskraftiga mot solens strålar och kan därför skydda huden.

I Japan är grönt te vanligt som måltidsdryck och det har visat sig vara bra för matsmältningen. Grönt te kan dock enligt vissa studier minska upptaget av järn från vegetabiliska källor (men inte från kött) om drycken intas i samband med måltid, men järnupptaget kan förbättras om det ingår vitamin C i måltiden. Det är främst de som lider av blodbrist eller järnbrist som bör vara försiktiga med att dricka te till maten.

Förvaring och tillagning

De gröna tesorterna är mer känsliga än de svarta teerna. Det är därför viktigt att förvara dem på rätt sätt och inte använda för hett vatten när man tillagar sitt gröna te. Låt det kokande vattnet svalna en stund innan det slås över tebladen eller häll i en skvätt kallt vatten för att få ner temperaturen. En vattentemperatur på ca 80-85 grader är lagom. Doseringen bör vara ca 1 tsk teblad per kopp.

Källa http://www.omte.se/gront/

Ja och Nej Frågor.

Cyklat utan händerna: Ja

Gråtit en hel natt: Ja

Druckit så du spytt: Japp

Åkt vattenskidor: Nej

Åkt rullstol: Nej

Gjort en bakåtkullerbytta: Japp !

Köpt lösgodis för över 50 kr: Haha Jaa många gånger :P

Haft träningsvärk: Oh ja.

Sett din kompis i rosa kanindräkt: haha nej!

tisdag 24 mars 2009

Idag.


Idag har jag, Elin och Marcus varit i Borlänge och handlat lite mat och bara haft det mysigt.
Sen har vi fikat lite och kollat på 50 tals klänningar :P
Hitta en som var grymt snygg vill verkligen ha den! Sååå snygg!!
Har precis kollat på Desperate Housewife, fy fan vad bra det är! Älskar den serien!
Ska ta en kopp te och mysa lite framför tv:n snart tänkte jag, imorgon blir det till att jobba men börjar inte förens 15.00 så det är ju skönt :)

Vem?

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från Marica ; Ja, det gick bra :)

Pratar du med på msn just nu? Ingen

Ringde dig senast? Elin

Pussade dig senast? Marcus

Vem vill du kasta en sten i huvudet på? Haha , ja du Blondinbella :)

Saknar du mest just nu? Sommaren

Ska du träffa imorgon? Marica folk på jobbet och Elin vad jag vet just nu.

Sov du med senast? Marucs

Festade du med senast? Marica mm

Vem fick du senast sms av? Marica

Frågor om mig.

Hur svarar du i telefonen -aa Hallå ??

Gör du när du är kär i fel person: Har nog aldrig hänt, men skulle de va på det viset så skulle jag försöka strunta i vad jag känner.

Tycker du om gul-bil-leken: Hehe jaaa det kan vara lite kul :)

Mycket pengar har du i plånboken just nu: Har bara på kortet.

Mycket är klockan:
17.49

Många kontakter har du på msn: Oj, ja det är väl runt ett hundratal.

måndag 23 mars 2009

Natti Natti.


Idag har jag, Marica och Marcus varit hos Elin och fikat lite, det var mysigt! Och hemskt goda bullar ;)
Sen kom Evve förbi sen sväng innan hon drog vidare till Vansbro, kul att se henne också :)
Folk har visst inte kunnat få tag på mig något vidare idag, såg sen att min mobil var slut på batteri, laddar den nu iaf :)
Nu ska jag ta och dra mig till sängs och kolla lite på Scrubs innan jag somnar. Ska bara borsta tänderna innan. Inte bra om man glömmer det, då kommer tandmonstret :)
Känner att jag svamlar en massa så nu får det räcka ;D

Natti natti!

Jag = Susan Mayer.


Gjorde ett test på SalongK.se för att se vem jag var mest lik i Desperate Housewife.

Du är Susan Mayer, den neurotiska, klumpiga kvinnan som törstar efter kärlek. I alla lägen. Hon älskar att krypa ihop i sin soffa med te och tv-såpor, men verkar ha något svårt att vara själv.

Tio saker om mig.

1.Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Japp
3. Är du uttråkad? Nej
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du blond? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du festsugen? Alltid
8. Är du student? Nej
9. Är du sugen på något just nu? Hehe ;)
10. Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? Nej

Leopardskor.


Titta vad jag hitta på H&M ! Tycker att dom var riktigt läckra. Men sen kanske skorna inte är så sköna att gå i, men man vet aldrig förens man har testat :) Funderar på att köpa dom sen när jag får pengar. Tycker skorna skulle vara så fina till en svart tunika / klänning med ett leopardskärp i midjan :) Looove it !

söndag 22 mars 2009

Lista om mig.

ÄRLIGHET:

Hur många har du varit riktigt kär i? 2.

Vad tycker du om kärlek? Så himla härligt att vara kär och att ha någon!

När kramade du någon sist? Idag.

Saknar du någon speciell person? Ja.

Har du svårt för att bli kär? Ja.

När kysste/hånglade du med någon sist? Idag.

Ångrar du det? Nej.

Är du singel? Nä.

När fick du senast en komplimang? Idag.

Har du hånglat med någon av samma kön? Ja.



SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag och min älskling.

Såg dig gråta? Marcus.

Fick dig att gråta? Marcus.

Du delade en cigg med? Marcus

Du gick på bio med? Marica, Håkan och Marcus

Skällde på dig? Marcus.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej.

Kramat någon? Ja.

Pussat någon? Ja.

Köpt någonting? Ja.

Sjungit? Ja.

Saknat någon? Ja.

SodaStream.


Måste bara tillägga att jag älskar våran SodaStream Penguin.
Man behöver inte skruva in flaskan för att kolsyra på Penguin. Flaskorna är av glas vilken känns mycket fräschare. Och framför allt är den så snygg så att man kan ha den framme utan att skämmas.
^^,)
Sen blir det ju billigare än att köpa kolsyrat vatten och dricka från affären, vilket bara de är ett stort plus.

Misshandel.


Ja som sagt så fick man reda på väldigt snabbt vad som hände, inte långt efter att jag skrev sist så ringde telefonen och jag fick veta vad som hänt. Det var misshandel!
Den här personen har inte haft det lätt på ett bra tag, och jag lider verkligen med denna när ingen i familjen vill göra något för att hjälpa på grund av religionen. Usch.
Får se nu hur det går, om det kommer till rätten eller om det händer något överhuvudtaget.
Undviker att skriva namn när det är ganska känsligt just nu.

fredag 20 mars 2009

Polis.


För 5 minuter sedan kom en polisbil och som har ställt sig utanför lägenheterna.
Det är bland de första gångerna jag ser en polisbil i lilla Mockfjärd! Får väl redan på vad som hänt snart, det är ju trots allt Mockfjärd.

torsdag 19 mars 2009

Öka ämnesomsättningen.


Dessa ökar ämnesomsättningen. Ingefära, vitlök, chilipeppar, tabasco, grönt te, kanel, senap, fisk, skaldjur, kött, kyckling, quorn, olivolja, fet fisk, nötter, avokado.

Testa även att byta ut salt mot vitlökspulver, soja är också väldigt bra mot ämnesomsättningen.

Källa klicka här.

D - Vitamin.


D-vitamin får vi alldeles för lite av, men en kvart i solen varje dag fyller dagsbehovet av D-vitamin.
D-vitamin är bra för skelettbildningen, reglerar kalkbalansen i skelett och tänder. Även bra för immunförsvaret, muskelsvaghet, motverka hjärt-kärlsjukdomar, reumatism och depression. Bra för hud och hår, benskörhet och behövs för upptagandet av kalcium i tarmen. Anses även kunna hämma tumörtillväxt och utvecklande av MS (multipel skleros), därtill minska risken för diabetes.

Om man inte är ute i solen så mycket så finns det D-vitamin i fisk, ägg och i lättmjölk.

Älskar dessa skor.


Hitta ett till par skor från Skopunkten som jag absolut älskar!

Skyttens egenskaper.

Hitta lite om Skytten, lite kul att läsa horoskop även om jag inte tror på det :)

Tydligen är jag sådan här;
Du är via din natur ambitiös, trots att du inte gillar att göra det som du måste göra och vad andra tycker att du borde göra. Du är i stånd att jobba mycket för att erhålla det som du vill ha. Det som gör att du vinner i dina relationer till andra är din förmåga att sprida glädje runt omkring dig. Du tar seriösa ting i livet med lätthet och andra smittas av din entustiasm och din positivitet.

onsdag 18 mars 2009

Skor.



Ingen tvekan om att jag älskar skor! Dessa skulle jag mer än gärna vilja äga!
Ska ta och införskaffa mig lite nytt nästa gång jag får lön, måste förnya sig lite nu när det börjar bli vår.
Dessa skor kommer från Skopunkten. Älskar verkligen denna affär! Finns så himla mycket snyggt! Tror aldrig att jag har gått ur affären utan en påse i handen :)

tisdag 17 mars 2009

Jessica.

Såg att min lillasyster som är 10 år hade gjort ett test om mig, så var tvungen att lägga upp det så man har ett litet minne av det :)


Skriv ner vilken vän du valde: Veronica jarl
Du ska vara helt ärlig när du svarar på de här frågorna.

när träffades ni sist? för några dgr sen
hur nära är ni varandra: som otroliga syskon<3
är detta din närmsta vän: ja,, en utav dom ja
har ni många minnen ihop? jaaa dt kn man sga
litar du på henne? jaa
hur länge har ni känt varandra? sen 98
hur ofta träffas ni? ganska ofta<3
har ni varit utomlands tillsammans? nepp.. men kanske snart
har ni festat tillsammans? haha , klart ;)
hur gammal är hon? 22
har du sett henne gråta? jaaa
har du sett hon vara riktigt arg? aa kan man väl säga<3
vad skulle du göra om denna personen dog? följa med upp te himlen
har du sagt "Jag älskar dig" till denna personen? jojjomen
brukar ni skratta tillsammans? alltid<3
är du redo att offra ditt liv för denna personen? jaa
har du varit svartsjuk på denna personen? aa

Följ min blogg med bloglovin

Kattlådan.


.::Dags att städa kattlådan::.

Spontanresa.


I helgen for jag och Elin till Skövde för att festa lite, Elin frågade på lördagen om vi skulle åka ner samma dag. Var inte beredd på något så spontant men det ångrar jag inte! Kul att vara lite spontan ibland :)
När vi kom fram så festa killarna för fullt, byte om och tog på lite smink och så var det att håva i sig drinken man fick, och sedan var det att ta taxi in till Husaren inne i Skövde.
Stort var det och mycket folk, hade riktigt trevligt faktiskt. Men trött och hungrig var jag så det resulterade till en snabb fylla och sedan spy i någon buske :)

Dagen efter ringde min far och frågade vad jag gjorde, hade tänkt att jag skulle överraska han genom att bara ta och åka dit utan att ringa, men råkade försäga mig lite och sa att jag var i Skövde.
Han blev ju överlycklig :)
Så jag satte mig i bilen och spenderade dagen med min käre far, det är alltid lika kul att träffa han. Vi pratade om allt möjligt och så bjöds det på lite mat, sen var det dags att åka tillbaka igen, det är så svårt att åka därifrån för man vill inte åka i från han. Saknar han redan, älskar han så himla mycket!
Väl framme i Skövde såg vi på Beck och åt chips.
Tänkte att vi kanske skulle åkt tillbaka till Dalarna på kvällen men Elin var lite trött så det blev att vi åkte på Måndagen.

Väl hemma så var det bara att kasta sig in i bilen och åka till jobbet. Var skönt att börja jobba nu efter en lång sjukskrivning.
Så har jobbat i dag, och imorgon blir det att jobba heldag.

lördag 14 mars 2009

Städa.



Dags att städa lite, måste bara säga att jag älskar min dammsugare! Så himla smidigt att det inte är någon sladd och att det är bara att ta och svepa igenom rummen. Det går så snabbt och rent blir det :)
Det som är ett minus med att ha hund är ju att han fäller mycket, så då kommer dammsugaren fram varje dag och då underlättar det jättemycket att ha denna just denna :)

fredag 13 mars 2009

Brun utan sol.



Har tänkt lite på med Brun - utan- sol och jag har en som är jättebra men fy vad den luktar illa! Såg nu att Lindsay Lohan har varit med och tagit fram en ny kräm för den perfekta brännan. Lindsay lovar att hennes produkt har anti-åldrande egenskaper och luktar gott. Är det verkligen så kommer jag garanterat att köpa den!

Funderar på att färga håret.


Men jag vet inte vad jag ska ha för färg. Några förslag ?

Shoppat.



Idag har man införskaffat sig en ny skjorta som är lång och stor, gillar den väldigt mycket.
Ser nästan ut som den på bilden men är blå vit randig. Och rena fyndet !
99:-
Fanns jätte mycket fint och så mycket som var min stil! Blev så himla glad samtidigt som jag blev hur ledsen som helst, äntligen när man hittar något då är det väl klart att man inte har några pengar! Men jag är ändå glad att jag hitta något iaf :)

Systra mii.


Nu är syrran i Gävle och går på IKEA, hoppas hon hittar något fint och att hon får det kul ikväll.

Borlänge.

Snart ska vi åka till Borlänge så att Marcus kan köpa strängar till gitarren. Ska passa på att gå in på Dollarstore då, finns så mycket bra där.

Godmorning Cupcakes.

Har precis gått upp, blev lite sent igår.
Evve och Robert kom förbi, kikade på en film och pratade lite.
Har blivit ganska sent de senaste dagarna.
I förgår var jag och Marcus hos Eriksson till 03.00.
Vi hade smurfkalas :)
Sedan kollade vi på " Tenacious D in the pick of destiny, " grymt bra var den! Låtarna har blivit så mycket bättre efter att man har sett filmen.
Ska ta och slå på någon låt nu och sen ta och få i mig lite frukost.

Älskar min Marcus!




Åhh min lilla bubbe, älskar dig såååå mycket! Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med min Marcus.

Ha det så bra så länge alla bloggare!

torsdag 12 mars 2009

Mysa.


Nu ska jag gå och mysa med pojken min, har suttit här i stort sett hela dagen.
Så nu blir det popcorn och Beck - Hämndens pris.

EN KORT LISTA.

Tre jobb jag haft: Resturangbiträde, kassör och personlig assistent.
Tre platser jag bott på:Grästorp och Mockfjärd, har inte bott på många ställen.
Tre Tv-program jag gillar: Ojoj det är många det! Desperate Housewives, Vänner, 2 1/2 men är bland dom bästa i alla fall.
Tre favoritplagg: Klänning, tunika och självklart mjukisbyxor :P
Tre favoriträtter: Tacos, thaimat och pasta.
Tre platser jag skulle vilja va på just nu: Duschen, sängen och Turkiet.

Nya ställningar varje gång jag har sex.


Tänkte att jag skulle testa på att göra olika ställningar varje gång jag och älsklingen har sex, visst vi har testat många men det finns så mycket mer! Hittar en massa roliga ställningar på nätet så nästa gång jag och Marcus känner oss lite busiga tänkte jag att vi ska göra " Akvedukten, " den har vi gjort ett par gånger tidigare men det var ett tag sen nu.

Testat penisringen.

Testade penisringen igår, det blev lite extra njutning men inte så som jag trodde att det skulle bli.
Hade väntat mig lite mer. Ett litet minus var ju att batterierna tog slut efter typ 10 minuter.
Men det var ju säkert sådana test batterier eller vad man ska säga, får köpa duracell sen, batterierna som bara går och går och går och går och går och går . . .
Får bege mig till affären sen!

:)

Smärta.

Nu har jag ännu mer träningsvärk än igår, men det är ju lite skönt faktiskt.
Ska träna ikväll igen tänkte jag ska stretcha lite snart så att jag klarar av att det.
Nu ska jag ta och äta lite, blir omelett :)
Det är gott det. Mmmm.

onsdag 11 mars 2009

Träningsvärk.

Oh herregud ! Trodde inte att jag skulle få sådan träningsvärk, men det fick jag.
Måste säga att filmen var lätt att träna till och det kändes bra efteråt.
Och idag känns det verkligen bra när man har fått lite träningsvärk, då känns det i alla fall som att man gör något. Kan nog inte träna idag till Carmen, det får inte bli för mycket på en gång tar imorgon igen. Ikväll ska jag ändå rida så jag får lite träning där.
Måste ju testa alla filmerna, men jag vet inte hur jag ska göra , om det kanske är bäst att ta första filmen tills den verkligen sitter och att man behärskar alla rörelserna, eller om man ska blanda lite så att man inte tröttnar.
Aja får tänka på det tills imorgon.


Strip your way to fitness!

Gått ner i vikt.



Vägde mig förut idag, har gått ner 4 kilo på 3 veckor! Har inte gjort något speciellt men det är alltid välkommet :)

tisdag 10 mars 2009

Desperate Housewives.






Kollade nyss på mina älsklingstjejer på 5:an, så himla kul att det börjat nu! Ser fram emot nästa vecka !

Oliva bodybutter.


Har smörjt in mig med Oliva bodybutter som jag köpt på apoteket, har haft väldigt torra ben ett tag, och nu är mina ben hur mjuka och lena som helst! Har bara smörjt in mig ett par gånger och det är så himla stor skillnad! Rekommenderar verkligen detta!

Striptease


Idag har jag testat för första gången att träna till Carmen Electra, köpte filmerna för nästan ett år sedan så det var dags att testa nu.
Gick faktiskt bättre än vad jag trodde, har ju ingen koll på min kropp överhuvudtaget :)
Var skönt att träna lite, få se om man får någon träningsvärk imorgon, annars ska jag träna imorgon igen :)

Penisring.



Idag får jag nog mina saker från Sofie Låås som hade sexparty för ett tag sen.
Beställde bland annat en vibrerande penisring, så det blir nog mycket roligt med den ikväll skulle jag tro ;P
Ska ta och ringa henne snart och höra om hon fått grejerna än :)

Om ni vill veta var penisringen går att köpa så klicka här.
Finns så mycket roligt så det är svårt att inte köpa något ;P

Lacoste " Inspiration "


Köpte Lacostes body lotion och Gud vad den luktar gott ! Köpte " Inspiration " man behöver inte ens använda parfym, bara man tar lite grann så luktar man hur mycket som helst och händerna blir mjuka ! Perfekt ;)

Helgen.

Här kommer en summering av helgens händelser.
I lördags kom Marcus föräldrar på kvällen, det är kul för Marcus att dom kommer, han blir så glad då :)
Det blev att vi kolla på Melodifestivalen, och jag måste bara säga att va fan va det för låt som gick vidare? Caroline af Ugglas låt var hemskt dålig! När hon skulle upp på scen skratta både jag och Marcus och sa " Den här låten kommer ju inte att gå vidare ", men visst gjorde den det!
Själv tyckte jag att Star Pilots låt var mycket bättre. Och sen juryns val av låt var väl inte så bra heller, att skicka någon som sjunger på grekiska. Hmm aja tyckte då att Amys låt var klart mycket bättre i så fall. Sen att dom tror att Ugglas låt kommer att vinna hela Melodifestivalen. . . Usch vill inte ens tänka på det.

I Söndags var det då en bättre dag i alla fall, då var vi på Lager 70 i Insjön, var jättemycket rea! Hitta en klänning som jag gilla väldigt mycket sen en tröja som var väldigt fin. 65:- styck !

Har betalt min mor för Partylite så snart får jag mina ljus ! Man märker ju verkligen att det är skillnad på doftljus. Har blivit helt beroende av Partylites produkter. Och det märks, plånboken blir mindre och mindre. Men vad det är värt det!

Idag ska vi åka till Borlänge och handla lite, Marcus föräldrar vill så gärna till Dollarstore. Eller ja det är väl mest hans mamma :)

Ska ta en snabb dusch sen är det dags att åka.

Ha det bra så länge !

lördag 7 mars 2009

Fest.


Dagen började med att jag och Elin åkte till Borlänge för att hämta Sofie Låås och Fia som hade varit i Stockholm och kollat på Volbeat. Det märktes att dom hade haft det roligt, för slitna var dom.

Sen var jag och Marcus på fest hos min syster och hennes kille Håkan. Började med lite ölspel, sen vällde det in folk och kul hade vi!
Storbesök från Skövde fick vi med, Elins pojkvän Jonas som alltid är lika glad och trevlig! Alltid lika kul när han kommer! Syrran blev ganska full och spydde lite men sen var det fit for fight igen ! Killarna och Jenny brottades lite där i slutet, jävlar va kul det var att se på! :)
Fredd bröt nageln och alla vart svettiga :)
"Frun med balettvattnet" blev jag kallad hela kvällen av Fredd. Han hade sett på Jönsonligan dagen innan. Härlig kille den där Fredd :)

Och när alla hade gått så började Marcus och Håkan boxas! Och idag kändes det för Marcus, han har ont i hela sidan och magen. Inte lätt :)

fredag 6 mars 2009

Frukost.







Har nyss vaknat och ska gå upp och göra lite frukost till min älskling.
Har bakat bröd så det ska jag göra i ordning samt kokt ägg och ett stort glas med juice som han älskar.

Hoppas han gillar det !

Hockeykväll.

Idag har man haft träningsverk från ridningen det kan inte alltid gå bra. Värst är när man ska gå på toa :)

Har fikat med min mor idag och bjudit på lite chockladrutor som jag gjorde igår. Var nog ännu godare idag. Sedan kom Elin förbi och vi fika lite, blev mycket fika för mig idag.

Kvällen fylldes med hockey, Brynäs - Färjestad som slutade 0-2.
Lite öl till hockey gjorde en perfekt kväll.
Det blev en trevlig kväll och klockan är nu 01.40 så nu är det bara jag , Älsklingen och vovvarna kvar. Dags att lägga sig nu. Har märkt att tiderna inte riktigt stämmer när jag publicerar mina inlägg, får kolla runt lite imorgon om man kan fixa det. Idag orkar jag inget mer i alla fall.

Sov så gott !

torsdag 5 mars 2009

Chicko




Titta igenom lite bilder på datorn, och hitta då bilder på min lilla köttbulle när han var liten. Så söt han va ! Känns som att det var så länge sedan. Han blir stor så snabbt.

onsdag 4 mars 2009

Hemma och myser.



Nu har man kommit hem från ridningen, är helt slut i kroppen !
Sitter här nu och eftersvettas lite, ska snart hoppa in i duschen.

Har varit ut med Chicko och Fiffi så dom har fått busa lite. Är så roligt att se när dom brottas och springer ikapp med varandra. Det är verkligen kul att dom kommer överens och Chicko blir så mycket lydigare när han är med sin mamma.

Efter jag har duschat nu så ska jag och Marcus se på någon film, krypa under filten och mysa med lite popcorn.

Onsdag.


I dag så ska man till stallet och hoppa lite :) ska bli väldigt kul. Längtar varje vecka tills det ska bli onsdag.
Marica brukar vara med och kolla , men idag så ska hon ut på krogen med klassen.
Tvingar med mig Marcus istället ;)

Snart ska jag iväg till Sofie Låås och hämta hennes vovve som jag ska passa medans hon åker till huvudstaden och kollar på Volbeat. Hoppas hon får kul !