torsdag 26 mars 2009

Fika, Hockey, Hund och Storbesök.


Idag så har det varit fullt upp! Först var mamma här och fika, sen kom Sofie och Fia och lämna Fiffi. Dom skulle till Stockholm och festa hela helgen, hoppas att dom får det roligt :)
Så nu ska jag vara hundvakt tills dom kommer hem igen, och det är jag gärna! Chicko blir så glad när han har någon som han kan busa lite med :)

Sen kom Elin och då fika vi lite och spela Svarta Maja. Marcus och Elin drack lite öl när vi kolla på hockey i väntan på att Jonas skulle komma från Skövde, storbesök :) Han kom och hann kolla på tredje perioden, kollade klart på den sen kom Marica och Evve och vi pratade lite om maskeraden som är imorgon, längtar dit! Ska bli grymt kul!

Sen gick dom och då kollade vi på Gordons Kitchen Nightmares, tävlade om vilken reklam som kom i pauserna, jag och Elin vann stort :P hehe

Så nu är det snart dags att lägga sig ska ta en kopp te och kolla på Scrubs sen blir det duschen därefter sängen och kolla på Bolt innan man slummrar in. Ska upp tidigt imorgon till vårdcentralen och undersöka mitt öra. Och när man ändå är i Djurås så blir det systemet :P

Så natti natti så länge !

1 kommentar: